Avion întors din drum de fiica patronului Korean Air, furioasă de cum a fost servitâ

Anchetă deschisă de Ministerul sud-coreean al Transporturilor, după ce fiica patronului Korean Air a ordonat întoarcerea unui avion, nemulțumită fiind de modul de servire a aperitivului. 

Cho Hyun-ah, vicepreşedinta executivă a companiei sud-coreene Korean Air conduse de către familia sa, a cerut, vinerea trecută, înlocuirea şefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, în timp ce avionul rula deja pe pistă, a anunţat Korean Air, potrivit Mediafax.

Nemulțumirea fiicei patronului Korean Air a fost cauzată de faptul că a fost servită cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut şi care, pe deasupra, nu i-au fost aduse într-un bol, ci în ambalaj.

Ea a considerat că este vorba despre o nerespectare de către şeful de cabină a recomandărilor referitoare la serviciul general la bord şi, ca atare, despre o potenţială ameninţare la adresa securităţii celor 250 de pasageri.

În urma incidentului, a vionul a aterizat cu 11 minute întârziere la destinație. 

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anunţat că a deschis o anchetă. Modul în care s-a comportat Cho Hyun-ah a fost "total nepotrivit", a declarat un oficial de la minister pentru AFP, sub protecţia anonimatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel