Avion. Decolare ratată pe Otopeni. Declarații de ultimă oră - UPDATE: Poziție oficială

Un avion care a decolat, vineri seară, cu destinația Dublin, de pe Otopeni, a cerut să revină la sol, potrivit Antena 3.

“Aeronava a aterizat în condiții de siguranță, nu au fost înregistrate incidente la bordul aeronavei”, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ana State, purtător de cuvânt Henri Coandă.

Întrebată care este procedura standard în astfel de cazuri, a oferit următorul răspuns: “În astfel de cazuri, se constituie o celulă. Colegii care se ocupă de mentenanța la platforme și piste merg pe pistă, studiază dacă sunt semne, obstacole, balize distruse, obiecte neidentificate. Și, în funcție de asta, determină dacă a fost vreo problemă la decolare sau nu cu aeronava. Sau dacă problema a suvernit după decolare, în timpul zborului”.

”După decolare, (n.r. piloții) au cerut să se întoarcă la Otopeni pentru o aterizare de urgență. (...) Important e că niciun pasager nu a fost rănit”, a declarat State.

De menționat că la bordul avionului se aflau 173 de adulți și doi copii, potrivit purtătorului de cuvânt.

UPDATE

Poziție oficială Ryanair:

"Acest zbor din București către Dublin (9 februarie) a revenit pe Aeroportul București la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice. Clienții au rămas la bord, timp în care tehnicienii Ryanair au inspectat aeronava, aceasta fiind autorizată pentru zbor. Zborul către Dublin a fost operat cu o întârziere de 1 oră și 36 de minute. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere." Menționăm că nu a fost declarată nicio situație de urgență.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel