Avion de pasageri dispărut de pe radar. Sorin Stoicescu, expert aviație: Se face PULBERE

Avion prăbușit. Foto Pixabay. Imagine ilustrativă
Avion prăbușit. Foto Pixabay. Imagine ilustrativă

Un avion de pasageri Boeing a dispărut astăzi la 4 minute după decolare. Expertul în aviație Sorin Stoicescu a vorbit despre posibillele cauze. 

Se crede că avionul a căzut în mare și a explodat, după cum scrie presa locală. Avionul de pasageri a dispărut de pe radar la 4 minute de la decolare, după ce s-ar fi prăbușit 10.000 de picioare (3.000 de metri aprox.) în doar 26 de secunde. 

Vezi mai multe aici: Avion de pasageri DISPĂRUT de pe radar. A căzut în gol. Presa locală scrie că ”a căzut în mare și a explodat” VIDEO/FOTO

Expertul în aviație Sorin Stoicescu a spus, la Antena 3, că e posibil să vorbim despre ”o defecțiune tehnică sau chiar o manevră greșită a echipajului”, ca posibilă cauză a prăbușirii. El a subliniat că e o discuție pur ipotetică. 

Sorin Stoicescu a atenționat că totul depinde de impactul aeronavei cu apa: ”Se poate face pulbere pur și simplu la suprafața apei o aeronavă care cade cu o viteză destul de mare.” 

Presa locală a transmis imagini cu persoane care au găsit, în apropiere de locul prăbușirii, ceea ce se presupune a fi bucăți din avion. Se crede că avionul a căzut în gol 3.000 de metri, în jumătate de minut. Vezi mai multe informații în link-ul de mai sus cu privire la ce s-a găsit până acum. 

Citește și: Avion de pasageri, PRĂBUȘIT. Ce înseamnă căderea a 3.000 de metri, într-un minut. Osiceanu: Ca în Montagne Russe. S-a întâmplat ceva EXTREM de GRAV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel