Avion cu defecțiune tehnică pe Otopeni. Ministrul Sănătății, printre pasageri, primele declarații

Sorina Pintea
Sorina Pintea

Un avion a rămas la sol, pe Otopeni, din cauza unei defecțiuni tehnice. 

”Este o defecțiune tehnică, s-a defectat un senzor, compania a pus la dispoziție un alt avion, dar, din păcate, nu poate fi operat deoarece timpul de lucru al echipajului a expirat și trebuie să aducă un alt echipaj de acasă. O situație puțin ciudată așa” a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care ar fi trebuit deja să fie în cursa Tarom spre Baia Mare. 

Un al doilea echipaj urmează să ajungă în două ore, potrivit ministrului, care acuză că astfel de incidente sunt frecvente: ”Pot să vă spun că au fost destul multe curse cu întârzieri. Duminică am zburat Cluj - București și avionul a avut o întârziere de patru ore”. 

Declarația a fost făcută după ora 16:00, în condițiile în care ministrul era de la ra 13:30 în aeroport, la fel ca și ceilalți pasageri ce urmau să zboare cu aceeasi cursă, avionul fiind unul plin. 

TAROM a precizat: ”Cursa Tarom RO 631 București - Baia Mare are preconizată o întârziere de circa 2 ore și 30 de minute, anunță Tarom. Compania precizeaază că modificarea în program a avut loc din cauza unor motive tehnice survenite inopinant la aparatul de zbor programat să efectueze cursa.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel