Avion, aterizare de urgență din cauza unui pasager

Un avion care efectua un zbor între oraşul australian Perth şi Londra, operat de compania aeriană Qantas, a fost nevoit să se întoarcă din drum după două ore din cauza unui pasager recalcitrant.

Pasagerul respectiv, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost încătuşat şi preluat de poliţia australiană sâmbătă noaptea după ce avionul, un model Boeing 787-9 Dreamliner, a revenit pe aeroportul din Perth (vestul Australiei).

Mai mulţi martori au declarat că bărbatul în cauză s-a blocat în toaleta avionului pentru mai mult de o oră, după care a ieşit şi a început să ţipe şi să-i ameninţe pe ceilalţi pasageri.

Echipajul a cerut ajutor din partea unor pasageri. Înţeleg că bărbatul a fost imobilizat în partea din spate a avionului, a declarat o pasageră care a asistat la incident, Christine Kohli.

Zborul direct între Perth şi Londra durează aproximativ 17 ore, fiind unul dintre cele mai lungi zboruri fără escală din lume.

Compania aeriană Qantas le-a prezentat scuze celorlalţi pasageri ai cursei Perth-Londra, dar a subliniat că va avea în continuare o abordare de toleranţă zero faţă de pasagerii care îi perturbă zborurile.

Vezi și: Post Malone, avion. Aterizare forțată la New York

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel