Avion AIRBUS A320 prăbușit în Franța. Radu Banciu: Ceva mă face să cred că avea instinctul lui Breivik

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre copilotul avionului Airbus A320.

Banciu l-a comparat pe copilotul german, al companiei Germanwings, suspectat că ar fi provocat prăbușirea aeronavei în Alpii francezi, cu Anders Breivik, autorul unor atacuri teroriste în Norvegia, în anul 2011.

”Ceva mă face să cred că avea instinctul lui Breivik. Pentru că și despre norvegianul care a omorât cu sânge rece peste 70 de oameni pe o insulă se spunea că avusese un trecut liniștit. În general, despre criminalii în serie, și s-ar putea ca într-o zi acest Lubitz să treacă și el pe această listă, după ce toate confirmările vor fi oficiale, se va spune despre el, a început deja să se spună, că era un tip fără un trecut extraordinar, că dădea binețe oamenilor pe stradă, că ajuta bătrânele să traverseze... Așa se spune despre toți cei care, la un moment dat, comit o grozăvie la care cei mai mulți dintre oameni nici nu se gândesc vreodată”, a spus Radu Banciu.

Citește și: Avionul Germanwings prăbușit. Percheziţii în casa copilotului german Andreas Lubitz



”Procurorul din Marseille a explicat exact cum au stat lucrurile. Un fior rece pe șira spinării Angelei Merkel și a cetățenilor germani a trebuit că a existat, pentru că într-adevăr sunt terifiante și implacabile aceste rapoarte”, a mai precizat Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel