EXCLUSIV  ”Avioane ținute la sol”. Cezar Osiceanu, AMENINȚAT după dezvăluirile făcute la DC News. Înregistrări șocante

Cezar Osiceanu
Cezar Osiceanu

Pilotul Cezar Osiceanu a primit un telefon de ameninţare după ce a rupt tăcerea în scandalul privind așa-zisa ”ținere la sol a avioanelor” în ziua moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

După dezvăluirile făcute la DC News, Cezar Osiceanu a fost sunat de un număr necunoscut şi a fost înjurat şi ameninţat. "Şi ca tacâmul să fie complet după plecarea mea de la emisiunea A3, am fost sunat de pe un număr necunoscut, înjurat şi amenințat că mi se va da foc la casă", ne-a transmis Cezar Osiceanu.

În înregistrarea care a ajuns în posesia DC News și este greu de reprodus, Cezar Osiceanu este înjurat ca la uşa cortului şi ameninţat. După ce acesta întreabă cu cine are onoarea să vorbească la telefon, de partea cealaltă sunt lansate injurii şi ameninţări: "Băi copilotul p##ii mele, de când morţii mă-tii dai tu interviuri în numele TAROM-ului? Băi golanule, eşti analfabet? Să vezi ce te iau eu pi##a-m-aş pe mă-ta!". 

Ce a declarat Mădălina Mezei

Fostul director TAROM, Mădălina Mezei, a spus că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură. Motivul spus de aceasta? Pentru ca parlamentarii să nu ajungă București și astfel să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Contactat de DC News, Cezar Osiceanu, pilot Tarom, a spus că vrea să stabilească adevărul în acest mega scandal prezentând o poziția oficială a companiei. Citeşte mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel