Avertizări nowcasting de COD GALBEN de ploi și vijelii

furtuna
furtuna

Meteorologii au emis, marți seară, mai multe avertizări nowcasting Cod galben de ploi și grindină pentru județele Neamț, Arad, Bihor, Vaslui și Iași.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, între orele 20,45 și 22,00, în centrul și estul județului Neamț, se vor semnala cantități de apă ce vor atinge și depăși 25 — 30 de litri/metrul pătrat, dar și grindină, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

De asemenea, până la ora 21,30, în extremitatea de nord-vest a județului Arad, în zona localităților Pilu, Zerind, Socodor, Misca, precum și în sud-vestul județului Bihor, în zona localităților Avram Iancu și Ciumeghiu, vor cădea cantități însemnate de apă ce pot depăși 15 — 20 litri/metrul pătrat, descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni.

Și în cea mai mare parte a județului Vaslui, precum și în jumătatea de sud a județului Iași, inclusiv în municipiul Iași, se vor semnala cantități de apă ce vor atinge și depăși 25 — 30 de litri/metrul pătrat și grindină, precum și descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel