Avertismentul PSD: "Vă transformați în bufonul Europei"

Delegația PSD din Parlamentul European îi atrage atenția unui lider politic să renunțe la minciuni și atitudini iresponsabile, pentru că depășește limitele absurde în Uniunea Europeană. 

Nigel Farage a declarat că deschiderea granițelor pentru țări care nu s-au recuperat din comunism a devenit o poartă de acces pentru "crima organizată” în Marea Britanie. Europarlamentarii PSD consideră că această declarație reprezintă "o insultă gravă la adresa unui stat membru cu drepturi egale în Uniunea Europeană" și "o minciună" la care britanicul apelează "numai pentru a câștiga voturi în campanie electorală".

VEZI și: Nigel Farage, speriat de imigranții români

"Vă cerem să aveți respect față de România, ca și față de celelalte state din Europa, și să vă controlați discursul de campanie pentru a nu depăși limite absurde și de nepermis în Uniunea Europeană. Faptul ca ați devenit notoriu în Europa ca politician extremist și ultranaționalist nu vă dă dreptul să jigniți în mod repetat cetățenii străini și să insultați alte state membre pentru motive inventate. După ce v-ați făcut partidul de râs vorbind despre «invazia celor 29 de milioane de români și bulgari», riscați să vă transformați într-un bufon al Europei dacă nu încetați cu astfel de minciuni și atitudini iresponsabile. România nu mai poate fi ținta atacurilor partidului dumneavoastră! Vă solicităm să nu mai vehiculați minciuni cu privire la imigranții români", se arată în apelul social-democraților către Nigel Farage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel