Radu Tudor: Politicienii care nu îi cer demisia, complici

Radu Tudor, în urma difuzării înregistrărilor video în care ar apărea vorbind despre bani Mircea Băsescu și Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, îi cere președintelui Traian Băsescu să demisioneze și transmite clasei politice că dacă nu vor lua măsuri în acest sens devine complice cu acesta.

"Demisia Traian Basescu !
Emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea la Antena 3, a difuzat aseara inregistrari video bomba, in care fratele presedintelui Traian Basescu recunoaste ca a luat sute de mii de euro de la clanul de interlopi Bercea Mondial", a scris Radu Tudor pe blogul personal.

Citește și Vezi înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU și fiul lui BERCEA MONDIAL

Potrivit jurnalistului, întrucât "banii au fost luati pentru influentarea actului de justitie, pentru trafic de influenta, pentru aranjamente politice la cel mai inalt nivel in vedea scaparii de inchisoare a interlopului Bercea Mondial, iar "numele lui Traian Basescu a fost mentionat pe inregistrarile video de ambii interlocutori", Incepind cu dimineata zilei de joi, 19 Iunie, orice politician roman care nu actioneaza ferm si concret in vederea demisiei lui Traian Basescu din functia de presedinte este, din punctul meu de vedere, complice cu acesta. Fara exceptie la nume, functii si afinitati poltice.

Asadar, DEMISIA TRAIAN BASESCU!", a conchis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel