Avertismentul lui Putin, privind un nou Război Rece

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a acuzat sâmbătă, că sancțiunile occidentale impuse Moscovei din cauza implicării în criza ucraineană nu fac decât să afecteze economia mondială, precizând că este puțin probabil să se ajungă la un nou Război Rece, de data aceasta din cauza Ucrainei. 

Vladimir Putin le-a spus sâmbătă jurnaliștilor prezenți la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg că Rusia ține cont de interesele altor țări și că nu poate fi de acord să nu fie tratată ca un egal, transmite Reuters, potrivit HotNews.

Citește și Ce spune Dmitri Medvedev despre Al Doilea Război Rece

Potrivit președintelui Rusiei, sancțiunile occidentale impuse Moscovei din cauza implicării în criza ucraineană nu fac decât să afecteze economia mondială.

"Bagă economia rusă, cea europeană și cea globală în probleme pe care nimeni nu le vrea", a declarat Putin, care, ulterior, a respins acuzațiile că Rusia intenționează să resusciteze Uniunea Sovietica, denunțănd totodată o formulă care încearcă să îi discrediteze politica.

Citește și Ce a promis NATO Ucrainei, în 2008, la București. Lavrov spune că de aici a pornit criza de la Kiev

"Se încearcă să ni se pună această etichetă, potrivit căreia avem intenția de a restaura imperiul, Uniunea Sovietică, de a pune totul sub influența noastră. Este complet fals", a mai declarat Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel