Averea Emiliei Clarke. Câţi bani are în conturi mama dragonilor

Mai sunt doar două zile până la episodul final al serialului Game of Thrones, serial-fenomen care a reusit performanta de a se plasa pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor timp de 10 ani! Nu doar ca s-a dovedit a fi un succes urias pentru studiourile HBO - "Game of Thrones" a lansat carierele multor actori si i-a transformat din simpli debutanti in adevarate vedete la Hollywood. informează filmnow. 

Emilia Clarke, de exemplu, interpreta personajului Daenerys Targaryen, a devenit una dintre cele mai bine plătite actriţe de televiziune după ce s-a transformat în Mama Dragonilor.

Potrivit publicaţiilor de specialitate, începând cu sezoanele 5 şi 6, Emilia (împreună cu Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey şi Nikolaj Coster-Waldau) şi-au negociat salariul pe episod la 300.000 de dolari. În acea perioadă, doar din contractul pentru "Game of Thrones", actriţa a făcut undeva în jur de 6 milioane de dolari.

Pentru ultimele două sezoane ale serialului-fenomen, acelaşi grup de actori şi-a negociat salariul pe episod la 500.000 de dolari. Însăşi Emilia a confirmat suma într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Vanity Fair: "M-am asigurat că sunt plătită la fel de bine precum colegii mei de breaslă".

Dincolo de colaborarea cu studiourile HBO, Emilia Clarke a lucrat în ultimii ani cu mărci consacrate din lumea modei, devenind imaginea bijuteriilor Dior şi a unui parfum Dolce & Gabbana.

Ea a jucat în lung-metraje cu încasări mari la box-office şi a achiziţionat proprietăţi imobiliare în valoare de 4,64 milioane de dolari.

În total, vedeta ar avea o avere care se ridică la 13 milioane de dolari, sumă deloc mică pentru un artist care în urmă cu numai câţiva ani era complet necunoscut în Cetatea Filmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel