”Aventură cu 4 stele”, nou show la Antena 1

„Aventură cu 4 stele” este noul show pe care Antena 1 îl aduce vara aceasta telespectatorilor săi, o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”) și care va fi filmată în Grecia. 

În fiecare ediție, 4 vedete vor pleca într-o aventură pe care n-o vor uita prea ușor. Asta pentru că la destinație îi așteaptă provocări mari și recompense pe măsura succesului pe care-l vor obține la probele din show.

Pe baza unor teste, cele 4 vedete vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate.

Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor. Așa se face că în vreme ce unii vor fi răsfățați cu excursii pe insule, plimbări cu un yacht de lux și mâncare rafinată, cei care pierd au misiunea de a pescui alături de localnici, de exemplu, de a merge la câmp, de a-și găti singuri mâncarea în bucătării improvizate la locul muncii.

Telespectatorii vor avea astfel parte de un spectacol complet pentru că cele 4 vedete vor ajunge în situații de-a dreptul amuzante, se vor susține la greu, se vor șicana, dar se vor și ambiționa pentru a-și câștiga răsfățul și confortul.

Filmată în Grecia, emisiunea „Aventură cu 4 stele” va fi pentru cei din fața televizioarelor și o evadare în locuri superbe, destinații exotice, peisaje de vis, dar și o întâlnire cu alte stiluri de viață, tradiții ale localnicilor, personaje de-a dreptul cuceritoare.    

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel