Avarii căldură, apă caldă București. Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat

Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat
Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat

Laura Nureldin, jurnalist Antena 1, îi transmite un mesaj acid primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe fondul avariilor la reţeaua de termoficare. 

"Dom' primar, în aproape un an de când m-am mutat, am avut trei incidente legate de apă caldă și căldură. Dintre care două, în scurtul dumneavoastră mandat. Cel mai recent, azi. Nu mă înțelegeți greșit, eu n-am înghițit nicio secundă poveștile dumneavoastră din campanie despre cum o să curgă apă caldă în băile Bucureștilor mai ceva ca la gheizer.

Dar m-am uitat un pic pe site-ul Termoenergetica și am constatat că tot orașul e "avariat". Ceea ce nu s-a mai întâmplat de când stau eu la bloc, adică de 9 ani. Mă bucur că digitalizați primăriile, bravo, zece! Dar, în condițiile date, digitalizarea e ca o tichie de mărgăritar pusă peste o claie de păr slinos.

Domnule Nicușor Dan, poate că pentru dumneavoastră nu e un capăt de țară; dar există ciudați ca mine cărora le place să facă duș măcar de două ori pe zi și care consideră că, iarna, într-un apartament e cald de la 21 de grade Celsius în sus. "Dar, vai, termoficarea nu ține de PMB!".

Nici până acu' nu ținea, realitate care nu v-a împiedicat să faceți afișe electorale frumoase cu cabine de duș aburinde. Ah, sau poate că erau aburite de frig...", a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel