EXCLUSIV  Avantaje pentru vaccinați. Paralelă cu infecția la unghie: Atentat la viața omului

Vaccin / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels
Vaccin / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels

Guvernanții au anunțat mai multe avantaje pe care cei imunizați anti-Covid le vor avea în comparație cu cei care nu vor să se vaccineze.

Unii au spus că orice diferențiere pe bază de vaccin poate conduce la discriminare. Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că nu vorbim de nicio discriminare. 

”În alimentația publică, pe vremuri, erau controale și, dacă cineva avea infecție la unghie, era considerat atentat la viața consumatorului. Te-ai înțepat la deget? Nu aveai voie să lucrezi în alimentația publică! Așa și aici. Dacă nu îți permite religia să te vaccinezi, du-te la mănăstire sau lucrează doar online. Drepturile omului îți permit să mori că-ți tușește unul în față? Poate tu te-ai vaccinat, dar ai probleme cu imunitatea. Tocmai asta este ideea: dacă începe un război, îi permiți statului să te mobilizeze, să te trimită la luptă? Asta nu îți încalcă libertatea de a sta în discotecă sau cu fața în sus la soare?!”, a zis Val Vâlcu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că de la 1 iunie, cei imunizați cu serul anti-Covid 19 vor beneficia de o serie extinsă de avantaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel