Avantaj pentru Simona Halep! Ce a declarat Sara Errani înainte de sfertul de finală de la Stuttgart

SIMONA HALEP - SARA ERRANI. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, și Sara Errani, locul 15 WTA și a 11-a favorită a competiției, vor juca în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

MECIUL SIMONA HALEP - SARA ERRANI POATE FI URMĂRIT AICI

Citește și: Cum explică specialiștii revenirea fantastică a Simonei cu Muguruza

SIMONA HALEP - SARA ERRANI. Înaintea disputei de vineri, Sara Errani a recunoscut că are probleme cu forma fizică, din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă.

SIMONA HALEP - SARA ERRANI. "Vă spun adevărul: sunt atât de obosită după meciurile din Fed Cup. Din fericire, am mai avut o zi liberă la Stuttgart, dar în timpul meciurilor se simţea oboseala. De la turneul de la Rio, n-am avut nicio săptămână liberă", a declarat italianca după meciul câștigat în turul doi în fața Zarinei Diyas, scor 6-4, 6-1.

SIMONA HALEP - SARA ERRANI. Simona Halep a jucat până acum două meciuri directe cu Sara Errani. Cele două jucătoare și-au împărțit victoriile. Italianca s-a impus în 2013, la Miami, scor 6-1, 6-0, în vreme ce sportiva noastră a câștigat în 2014, la Doha, scor, 6-2, 6-0.

Vezi și: Surpriză de proporții la Stuttgart! A treia favorită a fost eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel