Avansări în Armată cu voie de la psihiatru. Directorul SMC, suspectat de nebunie de către o ziaristă

Unii şefi de secţie de la Spitalul Militar Central se pregătesc să conteste, pe cale ierarhică, dar şi în instanţă, actuala conducere a spitalului, în frunte cu medicul Aurelian Ranetti.

spitalul militar bucurestiEi pleacă de la constatarea că ordinul privind numirea unor membri în Consiliul de Administraţie al spitalului a fost nelegal,  lipsind membrii desemnaţi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în vreme ce reprezentantul Universităţii de Medicină nu era cel desemnat de rectorat, ci unul numit de ministrul Apărării.

Dincolo de aceste dispute juridice, o parte a medicilor din spital nu au încredere în actualul director, Aurelian Ranetti, mai ales din cauza  stilului său nonconformist, neobişnuit în Armată.

În spital circulă şi o solicitare a unei jurnaliste care, în 2006,  era de părere că medicului Ranetti i s-ar impune un control psihiatric. Jurnalista îi solicitase un interviu, iar dr. Ranetti ar fi închis-o aproape două ore în cabinet, cu cheia. Imediat după incident, ziarista a scris conducerii spitalului, povestind ceea ce i s-ar fi întâmplat şi recomandând o verificare psihiatrică a doctorului, pentru ca incidentul să nu se repete cu pacienţii. Directorul din acea vreme a refuzat să comenteze incidentul sau să ne spună ce măsuri a luat, precizând doar că spitalul avea procese cu dr. Ranetti şi aştepată finalizarea acestora.

Iată sesizarea trimisă spitalului de jurnalista de la EvZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel