Autoturismul unui cunoscut al lumii interlope, incendiat în timpul nopții

Incendiu - imagine simbol
Incendiu - imagine simbol

Un autoturism aparţinând unui arădean cunoscut în lumea interlopă a fost incendiat, în cursul nopţii de joi spre vineri.

Poliţiştii spun că este al doilea caz în această săptămână, şi un apropiat al acestuia păţind acelaşi lucru, scrie Agerpres. 

Autoturismul era parcat pe o stradă din cartierul arădean Confecţii, iar în jurul orei 02,00 o persoană a sunat la 112 anunţând că vehiculul este cuprins de flăcări.

"Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenţie, focul se manifesta la partea din faţă şi din spate a maşinii. Datorită faptului că incendiul a fost văzut rapid, fără a se dezvolta la toată maşina, a fost stins în aproximativ cinci minute. A ars partea din faţă a maşinii şi cea din spate. A fost deteriorat şi un alt autoturism parcat lângă el. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca.

Proprietarul a depus plângere la poliție

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a precizat că a fost depusă o plângere din partea proprietarului autoturismului.

Conform unor surse din rândul poliţiştilor, proprietarul este o persoană cunoscută ca având activităţi de natură infracţională, iar în noaptea de luni spre marţi şi unui amic al acestuia i-a fost incendiată maşina, fiind depusă plângere şi în acel caz.

"Există un cerc de persoane bănuite", a adăugat Claudia Iuga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel