Autoturismele parcate, obstacole în operațiunea de toaletare a copacilor

Angajații ADP Sector 4 cer sprijinul șoferilor Primăria Sectorului 4, prin Administrația Domeniului Public Sector 4, a reînceput acțiunea de toaletare și defrișare a copacilor. Crengile uscate ale arborilor sunt un adevărat pericol pentru oameni. 

La nivelul sectorului 4 există avize pentru toaletarea și defrișarea a peste 50.000 de arbori. S-a ajuns la acest număr din cauza legii, care nu permite cosmetizarea acestora decât două-trei luni pe an, pentru că în restul perioadei, copacii se află în vegetație. Chiar dacă există pericolul ca un pom să cadă, nu se poate interveni fără aviz. Au existat cazuri în care din cauza vântului puternic, dar și a legii mai puțin ,,îngăduitoare", mai mulți copaci uscați s-au rupt și au căzut avariind mai multe autoturisme. Asta ar fi una dintre marile probleme cu care se confruntă Primăria Sectorului 4.

Un alt inconvenient este acela că în perioada când este permisă toaletarea, angajații ADP Sector 4 nu pot interveni ca la carte din cauza mașinilor parcate. Practic, aceștia au împărțit mai mulți fluturași prin care îi înștiințează pe șoferi să își mute autoturismele pe perioada lucrărilor. „Am reînceput toaletarea copacilor. Lucrăm în două schimburi cu 10 echipe și încercăm să rezolvăm cât mai multe dintre avizele pe care le avem deja și care însumează peste 50.000 de arbori. Pentru ca lucrurile să se desfășoare în condiții normale, fac un apel la adresa locuitorilor sectorului 4 care au mașini parcate în zona unde se toaletează, să le mute pe perioada lucrărilor", a explicat Marian Goleac, directorul general al ADP Sector 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel