Autoturism SECHESTRAT, identificat în TRAFIC: Amendă, pe numele proprietarei- FOTO

bmw
bmw

O mașină pe care a fost pus sechestru într-un dosar DIICOT a fost depistată în trafic. Pe numele proprietarei a fost trimisă o amendă pentru că n-a plătit taxa de pod de la Fetești. 

Iată amenda: 

(w670)

Avocata Maria Vasii a spus că ”această domnișoară nu a fost niciodată parte în proces penal, statul nu avea temei pentru a o lipsi de un bun al său. După ce în dosarul tatălui său s-a pronunțat hotărârea de condamnare, a fost dispusă măsura indisponibilizării. În mod paradoxal, în toată perioada, autoturismul trebuia să fie sub un sigiliu. Acest autoturism tentant e folosit deseori de către nu știu cine. Domnișoara, aflată la studii în străinătate, a primit cu stupoare acasă înștiințarea de plată ca urmare a faptului că mașina a fost identificată în trafic”. 

[citeste si]

Mama tinerei a intervenit la Antena 3 și a spus că ”nimeni, nicio instituție nu ia în vedere cele menționate, nici eu, nici fata mea nu suntem părți în dosarul soțului meu. Sunt foarte multe nereguli care au avut loc de-a lungul anilor, ceea ce ne-a afectat foarte mult. Pentru noi, aceste lucruri nici nu mai avem cuvinte a le explica.” Familia avea informații că autoturismele sunt folosite: ”Au fost văzute, dar până la acest proces verbal nu am dat crezare în adevăratul sens al cuvântului, dar când ne-am trezit cu amenda a unui autoturism confiscat... Proprietar e fiica mea, s-a emis inclusiv somație de plată pe numele fiicei mele. Nici măcar nu știu dacă mașina este a mea sau nu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel