Autostrăzi în România. Mircea Badea desființează o teorie care circulă pe Facebook

Mircea Badea
Mircea Badea

În ultima perioadă, toată lumea și-a dat seama că avem nevoie de autostrăzi în România.

În acest context, Mircea Badea a comentat un discurs pe care îl auzim tot mai pregnant. Sunt unii internauți care spun că vor să avem autostrăzi ca să poată să meargă la Viena să bea o cafea.

"În ultimele luni, tot aud că avem nevoie de autostrăzi. Dintr-o dată, românii și-au dat seama că au nevoie de autostrăzi. Până acum, vorbeai despre autostrăzi și scădea audiența. Ieșeai cu pene la Guvern pentru că pusesei pariu cu premierul despre autostrăzi... păreai bizar. Acum toată lumea vrea autostrăzi. A făcut cineva un metru de autostradă și toată lumea a zis: wow, cât de tare! Până acum nimeni nu a zis nimic, dar dintr-o dată... Unul dintre discursuri este că avem nevoie de autostrăzi ca să bem cafeaua la Viena”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Șmecherie cu avionul la Viena

”M-am gândit concret cum se face treaba aceasta. Deci suntem la București, avem autostradă cu șapte benzi pe sens până la Viena și mergem acolo să bem cafea. Ai face pe autostradă până la Viena cam șapte ore. Să mergi pe autostradă în Viena ca să bei cafea pare bizar... autostrăzile sunt construite, în principal, pentru transportul mărfii, lucru foarte important în economie. Sigur că acestea sunt bune și pentru turism, dar întâi de toate pentru marfă, nu fantasma de a bea cafea la Viena. Șmecherie ar fi dacă ai lua avionul, faci o oră și un pic, și ajungi la Viena să bei cafea. Poți să o arzi șmecher și dacă nu e autostradă. Dacă vrei să fii șmecher cu adevărat ai avion privat și te urci în el și oprești la Viena”, a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel