Autostrada Soarelui, blocată între Basarabi şi Agigea, din cauza viscolului şi a zăpezii

a2
a2

Traficul rutier pe autostrada Bucureşti - Constanţa, între localităţile Basarabi şi Agigea, este blocat, din cauza viscolului şi a zăpezii, informează Centrul Infotrafic.

De asemenea, tot din cauza condiţiilor meteo-rutiere nefavorabile, s-a luat măsura restricţionării traficului rutier pe DN 22A Hârşova - Cataloi, pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone.

În Constanta, nu atât zapada face probleme, cât vântul puternic. Bate de ore în rafale ce ating și 50 de km la ora. Un asemenea vânt puternic nu putea să rămană fără urmari.

Meteorologii avertizează că va ninge serios în zonele de munte până diseară. Vântul va sufla furios, cu până la 90 de kilometri pe oră, viscolind zăpada. În restul ţării sunt condiţii pentru formarea poleiului.

În Vaslui, şoferii ambulanţelor au ajuns cu întârzieri de câteva ore la pacienţi din cauza poleiului, iar la Constanţa copacii au fost smulşi din rădăcini de vântul foarte puternic.

Pentru luni, se anunță lapoviță în nord și centru și ploi pe arii restrânse. Vor fi condiții de polei, iar la munte va ninge.

Mați, vor fi precipitații mixte pe timpul zilei în Banat, Oltenia și local în Crișana, Muntenia și Transilvania, iar noaptea cam peste tot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel