Autostrada Ploieşti - Braşov. Viorica Dăncilă: Este primul proiect

Mihai Ciobanu / 19 iul 2018 / 14:18 Salveaza PDF Comentarii
Autostrada
Descriere foto: Autostrada

Premierul Viorica Dăncilă a făcut precizări cu privire la proiectul autostrăzii Ploieşti - Braşov. 

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti - Comarnic - Braşov, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern. 

"Astăzi se discută, într-o primă lectură, studiul de fundamentare pentru autostrada Ploieşti - Comarnic - Braşov, unul dintre proiectele strategice de investiţii decis a se realiza în parteneriat public-privat. Este primul proiect în parteneriat public-privat demarat în România şi în luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii", a precizat Dăncilă. 

Premierul a menţionat că autostrada, care va avea aproximativ 115 kilometri lungime, "realizează legătura cu municipiul Braşov, unul dintre cele mai importante centre economice şi turistice ale ţării, traversând axa turistică Sinaia - Buşteni - Azuga - Predeal". "Iată că proiecte de investiţii pe care noi le-am anunţat încep să prindă contur şi se fac paşi importanţi în această direcţie", a susţinut Viorica Dăncilă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24