Autostrada București – Brașov. Răzvan Cuc, vizită nocturnă pe şantier. Video

Mihai Ciobanu / 03 sep 2019 / 23:27 Salveaza PDF Comentarii
Razvan Cuc
Descriere foto: Razvan Cuc

"Am vizitat, astă seară, șantierul Autostrăzii București – Brașov, sectorul Predeal – Cristian și racord unde am rămas plăcut surprins că antreprenorul român lucrează în trei schimburi. Mobilizarea acestuia este bună. Progresul fizic este deja vizibil de la lună la lună, iar statul nu are întârzieri la plată", transmite Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

"Sunt bucuros că unii antreprenori, cei care vor să muncească desigur, au înțeles mesajul meu și al românilor și se mobilizează să lucreze, așa cum au promis. Dacă unii dintre constructori pot să se mobilizeze, să lucreze și să facă treabă bună, nu văd de ce ceilalți nu o pot face. Aici diferența o face faptul că acest antreprenor e român, are utilaje din România și forță de muncă din țară.

Constructorul de aici este unul serios, așa cum este și cel de la Centura Bacăului, care anticipează problemele și situațiile din teren și care vine cu soluții pentru blocajele pe care le are în teren.

Acest proiect a fost demarat și semnat în primul meu mandat, deși unii erau sceptici sau fricoși să dea drumul acestui proiect. Iată că nu am greșit când l-am lansat și pot spune că a prins viață", a transmis ministrul Răzvan Cuc.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28