Autostrada București - Ploiești, controversă la intrarea în Capitală. Traficul ar putea ”exploda”

Primăria Sectorului 2 întârzie să elibereze o autrizație de demolare a unui canton al CFR, pentru a finaliza pasajul peste calea ferată. Aceasta ar duce la finalizarea intrării în Capitală de pe Autostrada București-Ploiești.

Pentru demolarea cantonului CFR a fost înaintată o solicitare către Primăria Sectorului 2 de către cei de la Drumuri de o perioadă îndelungată. Însă pe lângă birocrație, Primăria Sectorului 2 întârzie aprobarea pentru a evita să paralizeze traficul.

Mai exact, o asemenea măsură ar bloca total transportul pe Domana Ghica. Asta pentru că Șoseaua Petricani leagă cartierul Pipera de vile de sediul corporatiștilor și se duce în Doamna Ghica, în Lacul Tei, unde deja se formează ambuteiaje de o oră. 

Astfel, ambuteiajul care începe pe strada Petricani la oră de vârf, durează aproximativ o oră până când șoferii reușesc să treacă de Domana Ghica.

Dacă sunt redirecționate și mașini de pe autostradă pe Șoseaua Petricani, traficul și așa complicat, devine imposibil. Pe lângă birocrația care se face responsabilă de neînceperea lucrărilor de dărâmare a cantonului CFR, pentru a finaliza pasajul peste calea ferată, există și teama unei ”exlozii” a traficului într-o zonă și așa intens circulată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel