Autostrada Arad-Timişoara va fi deschisă în ajun de sărbători

autostrada.arad.timisoara-NQ643643XP
autostrada.arad.timisoara-NQ643643XP

Autostrada Arad-Timişoara va fi deschisă traficului în a doua jumătate a lunii decembrie, lucrările fiind finalizate în proporţie de peste 90 la sută, a declarat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru.

Secretarul de stat Eusebiu Pistru a declarat că pe cei 32 de kilometri de autostradă între oraşele Arad şi Timişoara se va putea circula înainte de sărbătorile de iarnă, scrie Mediafax.

"Peste 90 la sută din lucrări sunt finalizate, iar turnarea asfaltului de uzură a fost încheiată. Se va da drumul circulaţiei în a doua jumătate a lunii decembrie. Termenul va fi amânat doar în cazul unor condiţii meteo extreme care nu vor permite efectuarea ultimelor lucrări", a declarat Pistru.  Secretarul de stat a adăugat că recepţia întregii lucrări va avea loc în primăvara anului viitor.

Lucrările la autostrada Timişoara - Arad au început în vara anului 2009, iar ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirma că aceasta ar trebui să fie dată în folosinţă la sfârşitul anului 2011. Lucrările sunt executate de consorţiul FCC Construccion şi Astaldi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel