PNL se laudă cu Autostrada A7, Moldova, începută de PSD. Presa anti-PSD acuza că nu se face nimic

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Lucrările la autostrada Moldova sunt în toi, anunţă CNAIR, care afirmă că primii opt kilometri sunt aproape gata. 

Primii 16 kilometri din Autostrada A7, Moldova, sunt gata în proporție de aproximativ 50%. Este vorba de varianta ocolitoare a municipiului Bacău, potrivit CNAIR. Pe mai multe porțiuni a fost turnat asfaltul, iar pe viaductul care traversează râul Bistrița au fost montate grinzile. Varianta ocolitoare măsoară, în total, 32 de kilometri și a fost dată în construcție în urmă cu un an, în martie 2019, scrie evz.ro. 

Paradox - începută de Guvernul PSD, motiv de laudă pentru Guvernul PNL

Dacă în trecut presa anti-PSD spunea că lucrările la centura Bacăului nu avansează deloc şi că a fost folosită strict în scop electoral, acum liberalii se vor lăuda cu construcţia acesteia, o bună parte fiind realizată în timpul guvernării Orban. 

Autostrada A7 va traversa Moldova de la nord la sud, iar lucrările au început anul trecut, în luna martie, cu Varianta de ocolire a municipiului Bacău. Lucrarea a fost atribuită, în urma unei licitații care s-a derulat în 2018, asocierii de companii UMB-Tehnostrade, deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

"Imagini actuale de pe șantierul Variantei de Ocolire Bacău. Stadiul fizic este de 47,50%. Din cei 30,804 Km ai Variantei de Ocolire, 16,269 sunt la profil de autostradă. Zilnic pe șantier sunt prezenți peste 750 de muncitori și peste 250 de utilaje. Constructorul acestei lucrări este Asocierea Spedition UMB SRL-Tehnostrade SRL din Bacău", a transmis CNAIR pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel