Autorul dublei crime din Baia Mare, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Bărbatul care a comis o dublă crimă, în Baia Mare, după ce și-a găsit soția în pat cu amantul, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață.

Aurel M. a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață de Judecătorii Curții de Apel Cluj, pentru dubla crimă comisă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2019. Atunci, bărbatul atunci și-a ucis soția în vârstă de 37 de ani și pe amantul acesteia, de 50 de ani. 

Potrivit anchetatorilor, criminalul a fost părăsit de femeie, dar la insistențele lui, aceasta s-a hotărât să-i mai dea o șansă. După acest episod, pe 28 februarie, cei doi au mers în vizită la bărbatul de 50 de ani, parte a anturajului lor. 

Au consumat împreună băuturi alcoolice și, la un moment dat, femeia și bărbatul de 50 de ani s-au retras în dormitor. Aurel M. i-a surprins pe soție și amant în pat, după care s-a dus în bucătărie, a luat un cuțit și i-a înjunghiat. Pe amant de 14 ori, iar pe soție de niuă ori. 

„La momentul agresiunii, cele două victime se găseau împreună în pat, iar victima V.H.L. (n.r. femeia de 37 de ani) era dezbrăcată de la brâu în jos. Probabil că victimele se găseau într-o stare avansată de ebrietate, întrucât nu s-au putut apăra, ele rămânând pe pat, în poziţia culcat”, spun anchetatorii, conform antena3.ro.

După crimă, bărbatul și-a sunat sora și i-a povestit tot, amenințând totodată că se va sinucide. Bărbatul a fost prins de polițiști abia pe 5 martie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel