EXCLUSIV  AUTORIZAȚIE PROTEST BUCUREȘTI. Cum răspund protestatarii după acuzațiile lui Bădulescu

Mii de oameni din toată ţara au venit la București, la un protest de amploare faţă de modificarea legilor Justiţiei şi a Codurilor penale.

Manifestanții au ajuns în Bucureşti din oraşe precum Cluj-Napoca, Bacău, Piteşti, Deva, Bistriţa, Satu Mare, Galaţi şi Timişoara.

Zeci de mii de persoane au participat la manifestația din Capitală, despre care viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu declara, la RTV, că nu a fost autorizată.

”Nu au depus nicio cerere. E o mişcare neautorizată. Ştim organizatorii şi nu e o acţiune spontană. Sunt bine puse la punct.", a tunat Bădulescu la respectivul post de televiziune.

Replica protestatarilor

Cristian Mihai Dide ne-a spus că manifestația nu a fost declarată pentru că la Primării se găsesc peste 50 de notificări pe care viceprimarul Bucureștiului ”le-a respins abuziv.”

”Încep cu același discurs pe care îl am mereu... nu există autorizație de protest, există doar declararea protestului, așa prevede legea 60/1991 rep 2014. Domnul Bădulescu are impresia că eu trebuie să îi cer voie într-o democrație, să îmi arăt nemulțumirea față de lipsa lui de profesionalism. Îmi pare rău pentru dansul, legea nu mă obligă să îi cer voie, ci doar să îl anunț ca el să poată trimite jandarmi, pompieri și Salvarea să mă protejeze.

Și să vă răspund la întrebare, nu, nu a fost declarat pentru că avem peste 50 de notificări la Primării pentru adunări publice pe care domnul Bădulescu le-a respins abuziv. Am considerat că nu are rost să mai facem treaba asta cu toate că acum regret că nu am făcut-o, dar promit că de acum încolo le voi notifica personal.”, a declarat Cristian Mihai Dide pentru DCNews.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel