Autopsia lui Whitney Houston conține detalii șocante

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Autopsia cântăreței Whitney Houston, ajunsă în presă la opt ani de la moartea vedetei, conține detalii șocante, arată Smart Radio.

Cauza morții interpretei a fost stabilită drept înnec accidental pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Vedeta își pierduse 11 dinți din față și nu mai avea aproape sprâncene.

Afecțiunile cardiace erau atât de grave că una dintre artere era blocată în procent de 60%.

Vedeta a încetat din viață pe 11 februarie 2012. Cântăreața petrecuse deja mai multe zile în Los Angeles și se pregătea să meargă la o petrecere care prefața decernarea premiilor Grammy. A intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că resimte o durere în gât. A fost găsită în apă.

Whitney Huston avea 48 de ani și prezenta arsuri severe pe spate și desprinderi ale pielii pe picioare. În momentul în care a fost descoperită apa din cadă ar fi avut 60°C.

Pe brațul stâng se putea distinge o înțepătură și urmele unor proteze, dar și cicatricele rămase după operația de implanturi mamare.

O perucă părea împletită în părul vedetei, medicul legist constatând că, în timp ce sprâncenele cântăreței erau „rare", părul de sub perucă era negru și ondulat „fără semne de chelire", notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel