Autodenunțul lui Sebastian Ghiță. Ce a scris deputatul

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat, marţi, la sediul Parchetului General pentru a face un autodenunţ, care vizează teza de doctorat a procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Iată ce scrie deputatul Sebastian Ghiță în denunțul depus la PICCJ împotriva Laurei Codruța Kovesi pe care o acuză de plagiat, potrivit luju.ro

Citește și: Băsescu: Kovesi amenința cu arestări dacă se reia ancheta doctoratului

Domnule Procuror General,

Subsemnatul Sebastian Ghita, domiciliat in (...), doresc sa formulez urmatorul denunt vizand fapte de o gravitate exceptionala in care sunt implicati inalti functionari ai statului roman.

In cursul anului 2012, am participat in mod direct la redactarea in fals, fara respectarea prevederilor legale, a Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica in cazul tezei de doctorat Laurei Codruta Kovesi.

Citește și: Sebastian Ghiță, autodenunț la PG legat de teza de doctorat a șefei DNA

Detin date si dovezi care demonstreaza ca aceasta comisie nu s-a intalnit niciodata, iar redactarea in fals a raportului s-a facut cu implicarea unor inalti demnitari ai statului si cu stiinta Laurei Codruta Kovesi.

Declar ca voi pune la dispozitia procurorului desemnat de catre dumneavoastra toate datele, documentele si informatiile care sa ateste modul in care s-a actionat pentru ascunderea adevarului privind plagiatul din cadrul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita

27.09.2016".

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel