Sebastian Ghiță, autodenunț la PG legat de teza de doctorat a șefei DNA

Deputatul PRU Sebastian Ghiță a mers marți la Parchetul General pentru a face un autodenunț ce vizează teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

"După decizia Înaltei Curți de astăzi, care mi-a arătat tot ceea ce spun de doi ani de zile, și anume, faptul că dosarele pe care DNA mi le tot fabrică sunt niște dosare inventate, pentru că astăzi un judecător de la ICCJ a decis ca un astfel de dosar să fie intors procurorilor pentru că s-au obținut probe ilegale, m-am decis să vin la Parchetul General și să fac un lucru care mă apasă și cred că este motivul pentru care mi s-au întâmplat aceste chestiuni, în ultimii doi ani.

Am venit să aduc un autodenunț, care vizează felul în care eu, Sebastian Ghiță, și mai mulți înalți demnitari ai statului romțn au participat la măsluirea, la falsificarea raportului tehnic de expertiză ce vizează teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Am date, elemente și informații pe care vreau să i le aduc cunoștință Parchetului General pentru că doar Procurorul General sper că mai are puterea și posibilitatea să mai verifice așa ceva", a declarat Sebastian Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel