”Autocare din Slovenia”. Stamule și Hagiu, SCANDAL: Nu mai accept să mai apară nimeni la TV să vândă gogoși!

Între Tănase Stamule (PNL) și Augustin Hagiu, președinte Fort, a avut loc un schimb de replici, pornind de la un subiect prezentat la Antena 3.

„Avem o situație în România. Sunt zeci de autocare din Slovenia care au venit să ia muncitori din România. (...) Sunt venite în județul Mureș, în această dimineață, la ora 4:00, pentru a duce oamenii la muncă", a spus Berta Popescu, joi, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

În acest context, președintele Federației operatorilor români de transport (FORT), Augustin Hagiu, a avut o intervenție telefonică la Antena 3. Acesta a spus: „Favorizăm țările puternice din UE prin tot ceea ce facem. Eu nu mai accept să mai apară nimeni la televizor să ne vândă gogoși umflate. Ceea ce s-a întâmplat, în ultimele două luni, eu nu o să uit în toată viața mea, chiar dacă o să mai fiu sau nu lider la FORT."

Mai departe, Tănase Stamule (PNL) a spus: „Să clarificăm foarte clar. Îl văd pe domnul Hagiu că e foarte aprins, dar aceste persoane au avut un contract cu firme din România și Slovenia, iar firmele care i-au contractat au decis ele cu cine să transporte acești oameni."

Ulterior, a urmat un schimb de replici între cei doi. „Opriți-vă cu demagogia ieftină!", i-a spus, la un moment dat, Hagiu. „Dar nu e demagogie", a răspuns imediat Stamule.

„O întrebare am, scurt și la obiect, cu da sau nu: Sunteți român?", a continuat Hagiu. „Normal că sunt!", a zis Stamule.

Replicile dintre cei doi au continuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel