Autocar în flăcări, zeci de morți. Titi Aur: Este cel mai probabil că așa s-a întâmplat

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe o autostradă în Bulgaria. 46 de oameni au murit. 

Pilotul profesionist Titi Aur a intervenit în această dimineață în direct la România TV unde a vorbit despre tragedia petrecută pe o autostradă în Bulgaria, unde 46 de oameni au murit. 

Întrebat cum s-a produs accidentul și dacă șoferul ar fi adormit la volan, Titi Aur a răspuns: 

”Din păcate nu suntem singura țară sau singurul loc din Europa în care regulile de circulație sau de prevenție, sau de conducere defensivă, nu sunt băgate în seamă. Este cel mai probabil că așa s-a întâmplat, fiind dimineață, șoferul a adormit. Chiar dacă exista un al doilea șofer, de obicei acesta doarme, dar când cel de la volan este plin de oboseală, tocmai pentru că nu se respectă aceste reguli de număr de ore de condus, perioadele de odihnă, acest al doilea șofer ar fi trebuit să îl țină de vorbă. Sunt niște reguli care probabil nu au fost respectate. Pasagerii toți dormeau probabil la acea oră sau erau într-o amorțeală, nu erau foarte, foarte atenți în niciun caz. Șoferul probabil că a murit sau nu a mai putut să deschidă ușile autocarului, s-a intrat în panică și probabil cei puțini supraviețuitori probabil au reușit să spargă geamul și să sară pe geamuri. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar cel mai probabil nu s-au deschis ușile. În urma impactului, probabil din cauza unui scurt-circuit, autocarul a luat și foc și aproape sigur acest autocar nu avea acele sisteme automate de declanșare, de deschidere a ușilor. Autocarul era un model mai vechi”, a declarat Titi Aur în direct la postul TV. 

Un AUTOCAR cu TURIȘTI a luat FOC pe o autostradă Bulgaria

Sunt cel puțin 46 de morți, din 53 de persoane care se aflau în autocar. Majoritatea sunt turiști din Macedonia de Nord. Printre victime, sunt și copii. Supraviețuitorii au avut nevoie de tratament pentru arsuri și au fost transportați la un spital din Sofia. 

Accidentul a avut loc pe autostrada Struma, la aproximativ 45 km vest de Sofia, în jurul orei 2:00 a.m. (0000 GMT). Locul a fost izolat, iar premierul interimar bulgar Stefan Yanev s-a deplasat de urgență la locul tragediei.

Un oficial de la spitalul de urgență din Sofia a declarat că cele șapte persoane care primesc tratament au sărit din autocarul în flăcări și sunt în stare stabilă, conform Mediafax. 

Citește ultimele date și informații aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel