Autocar implicat într-un grav accident în Bălţaţi, Iaşi. Plan roşu de intervenţie

 Ambulanta
Ambulanta

Uu autocar, un microbuz şi un autobuz au fost implicate într-un accident rutier produs în judeţul Iaşi.

UPDATE: IGSU anunţă că în maşinile implicate în accident se aflau 38 persoane, dintre care 3 ocupanți răniți ușor şi o persoană decedată.

Un accident în care au fost implicate un autocar în care se aflau 14 persoane şi un autoturism s-a produs, marţi, în localitatea ieşeană Bălţaţi, în urma acestuia fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea de echipaje medicale, potrivit ISU Iaşi. 


Conform sursei citate, şoferul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar dintre cele 14 persoane din autocar, una necesită îngrijiri medicale, relatează Agerpres. Potrivit aceloraşi surse în accident ar fi implicat şi un microbuz cu 10 persoane, fără victime. 

"Şoferul unui autoturism înmatriculat în Suceava, care se deplasa spre oraşul Târgu Frumos, în afara localităţii Bălţaţi, pe DE 585, a intrat pe contrasens, a acroşat un microbuz în care se aflau 10 persoane, după care s-a izbit de un autocar în care se aflau 14 persoane. Din cele 14 persoane din autocar, trei au suferit răni uşoare, însă doar una necesită îngrijiri medicale. La locul accidentului au intervenit cinci echipaje EPA SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi 9 ambulanţe de la SAJ Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac. 

Vezi şi:Un microbuz a ars în totalitate. Pompierii intervin de urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel