Autocar cu 25 de pasageri, ACCIDENT pe DN 1. O persoană a murit

Un accident mortal s-a produs, luni, pe DN 1 Făgăraş-Sibiu, la kilometrul 250, între un autocar plin cu pasageri şi o autoutilitară.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Viştea de Sus, iar în urma impactului autocarul s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului. Accidentul s-a petrecut după ce un bărbat în vârstă de 66 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Sibiu spre Braşov, a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, unde vehiculul s-a ciocnit cu autocarul.

În urma evenimentului, şoferul autoutilitarei a fost rănit grav, fiind inconştient, iar un pasager din maşina sa a murit pe loc.

Potrivit ISU Braşov, în autocar se aflau 25 de pasageri, informează România TV. La locul accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare, cinci echipaje SMURD şi câteva ambulanţe. De asemenea, este aşteptat un elicopter SMURD de la Bucureşti pentru a-l prelua pe şoferul autoutilitarei, aflat în stare gravă.

Circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului, traficul fiind deviat pe rute alternative până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel