Autobuze noi la Târgovişte. Primul lot a sosit în municipiu

Primul lot de autobuze livrate de Mercedes Benz  a ajuns la Târgoviște, pentru înlocuirea parcului auto al transportului public.

11 autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid au fost livrate astăzi, la Târgoviște de către reprezentanța Mercedes Benz din România.  Autobuzele au fost achiziționate de către Primăria Târgoviște în cadrul unui proiect de modernizare a transportului public în municipiu, proiect cu o valoare de 160 de milioane de euro. În total vor fi 28 de autobuze hybrid, care vor ajunge în municipiul până la finalul lunii. Proiectul va însemna și reabilitarea unor străzi, construirea unui depou și a trei stații de capăt.

“Este un moment important pentru municipiul Târgoviște pe ceea ce înseamnă investițiile pe care administrația publică locală le implementează pe fonduri europene. Primul lot important de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid a ajuns. Este vorba de un lot format din 11 autobuze, ceea ce reprezintă numai prima parte din contractul de furnizare, este vorba de un total de 28 de autobuze. Vestea bună este că duminică mai vin încă 6, iar săptămâna viitoare le avem pe toate în Târgoviște. (...) Este un moment de satisfacție, și pentru noi, cei din administrația publică locală pentru că după foarte mult timp iată că municipiul Târgoviște va beneficia, în sfârșit de mijloace de transport moderne, cu nimic mai prejos decât în marile capitale europene.” a declarant Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, citat de Gazeta Dâmboviţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel