EXCLUSIV  Autobuz cumpărat de Guvern, în paragină în timp ce copiii din satele românești merg kilometri pe jos până la școală-FOTO

În timp ce mulți copii din satele din România merg, pe jos, între 10 - 15 kilometri, pe câmp, prin pădure, prin noroi sau zăpadă până la genunchi, pentru a ajunge la școală, într-un colț din țara noastră - și probabil și în altele - zace un autobuz nou-nouț, nefolosit, cumpărat de Guvern. 

În Bușteni, spre drumul către Valea Cerbului, pe o alee, ascuns cumva de privirile turiștilor, stă un automobil inscripționat cu mesajul "achiziționat de GUVERNUL ROMÂNIEI prin MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ȘI ADMINISTRAȚIEI PUBLICE".

Este nefolosit, scaunele îi sunt în țiplă, totul pare curat pe dinăuntru. Se vede clar că nu a fost utilizat de nimeni. Autobuzul este lăsat în paragină, murdar pe exterior. Nu este acolo de ieri, de azi acolo ci, după felul în care arată - cu siguranță - de cel puțin un an.

Autobuzul are numărul de înmatriculare PH 20 CSN.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

DC News va trimite o solicitare către Primăria Bușteni pentru a afla de ce acest autobuz, cumpărat de Guvern, nu este folosit, totul în timp ce copii, din alte zone ale țării, se chinuie să ajungă la școală, mergând pe jos kilometri întregi. Dacă știți de astfel de situații și în alte colțuri ale României, vă rugăm să ne scrieți pe adresa redacției sau în secțiunea comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel