Autobuz cu pasageri, implicat într-un accident rutier

Un bărbat de 55 de ani, din localitatea Glodeni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut, vineri dimineaţa, controlul asupra autoturismului într-o curbă uşoară de pe un drum comunal, lângă Păcureni, şi a intrat în coliziune cu un autobuz cu 25 de pasageri la bord.

"Astăzi, în jurul orei 7,30, pe Drumul Comunal 147, la kilometrul 0+650 de metri, în afara localităţii Păcureni, un bărbat de 55 de ani din localitatea Glodeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă uşoară spre dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autobuz, care efectua o cursă regulată pe ruta Târgu Mureş-Băla, condus de un bărbat de 40 de ani din localitatea Sângeorgiu de Mureş.

În autobuz se aflau 25 de persoane, iar în urma accidentului au rezultat patru victime, posibil rănite uşor, care au fost transportate la o unitate spitalicească pentru îngrjiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar bărbatului de 55 de ani, conducătorul autoturismului, i-a rezultat o valoare de 0,44 mg pe litru în aerul expirat, drept pentru care va fi condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină.

Potrivit acesteia, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. "Traficul a fost blocat în zonă, poliţiştii procedează la deblocarea acestuia", a precizat Emanuela Rugină.

Vezi și: Junii Brașovului, în Duminica Tomii. Zeci de mii de oameni, așteptați la paradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel