Urmărește emisiunea live


Austria: Cei trei copii sirieni din camionul condus de un român au dispărut

Cei trei copii sirieni spitalizați pentru deshidratare severă după ce au fost descoperiți în Austria într-un camion cu imigranți condus de un român au "dispărut" împreună cu părinții lor, a anunțat duminică poliția austriacă, potrivit AFP.

"Am descoperit că au părăsit spitalul ieri (sâmbătă) împreună cu părinții lor. Apoi, au dispărut. Credem că s-au dus în Germania", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției, David Furtner, potrivit Agerpres.

Cele două fete de cinci ani și un băiat de șase ani făceau parte dintr-un grup de 26 de imigranți descoperiți vineri de către poliție într-un camion, în apropiere de frontiera cu Germania.

Incidentul a survenit la scurt timp după descoperirea corpurilor în descompunere a 71 de imigranți, dintre care patru copii, joi, într-un alt camion, abandonat pe o autostradă din Austria în apropiere de Ungaria.

Cei trei copii au fost spitalizați "într-o stare extrem de proastă", iar aceasta ar fi devenit cu siguranță "critică" dacă ar fi continuat călătoria, a precizat poliția din landul Austria Superioară.

Agenția austriacă de presă APA a citat duminică un medic de la spitalul din orașul Braunau am Inn care a afirmat că cei trei copii au fost supravegheați corespunzător în unitatea spitalicească și "nu mai erau în pericol din punct de vedere medical".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel