Australian Open. Irina Begu si Monica Niculescu, rezultat în turul doi

Prezenţa românească la Australian Open este asigurată şi la dublu de perechea Begu - Niculescu, după calificarea Simonei Halep, cu o zi înainte.

După ce au fost eliminate pe tabloul de simplu, Irina Begu şi Monica Niculescu îşi continuă parcursul la Australian Open la dublu.

Româncele s-au calificat în turul al 3-lea, după ce au trecut de perechea Jessica Moore / Ellen Perez, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Din păcate o altă jucătoare româncă, Raluca Olaru, n-a reuşit să ajungă în faza superioară.

Astfel, Perechea Raluca Olaru - Olga Savchuk a pierdut în turul 2 în faţa cuplului Lucie Savarova - Barbora Strycova, scor 2-6, 2-6.

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina, numărul 4 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-2, 6-2, pe tânăra sa compatrioată Marta Kostiuk (15 ani), într-o partidă din turul al treilea al competiţiei, disputată vineri la Melbourne.

Svitolina (23 ani), de două ori sfert-finalistă la Roland Garros, a acces în premieră în faza optimilor la Melbourne, urmând să o înfrunte în meciul următor pe cehoaica Denisa Allertova, care a dispus la rândul ei, cu 6-1, 6-4, de poloneza Magda Linette.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel