Australian Open. Andy MURRAY, declaraţie după accidentare

Andy Murray, căştigător de trei ori al Grand Slam-ului Australian Open, este în continuare accidentat şi nu va lua parte la turneul de Grand Slam.

Britanicul Andy Murray a ieşit de pe lista participanţilor la Australian Open, după ce nu a reușit să se refacă în urma unui recent accident la șold.

''Din păcate nu voi juca la Melbourne în acest an, deoarece nu sunt încă pregătit să fiu competitiv, a afirmat Murray într-un comunicat. Sper să pot juca din nou cât de curând, a precizat Murray, menţionând că studiază toate opţiunile pentru tratarea accidentării sale.

Căştigător de trei ori al Grand Slam-ului, Murray nu a mai jucat niciun meci într-o competiţie oficială de la Wimbledon în vara trecută.

Murray, în vârstă de 30 de ani, s-a îmbarcat într-un avion de la Brisbane la Melbourne, joi, dar ultima sa destinație va fi Londra și nu Arena Rod Laver, relatează BBC. El s-a retras de la turneul australian.

Australian Open începe pe 15 ianuarie.

Fostul numar unu mondial, Murray, a căzut pe locul 16 in clasament de când a fost învins de americanul Sam Querrey în sferturile de finală la Wimbledon, vara trecută.

El a încercat să se întoarcă la US Open în august, dar s-a retras cu două zile înainte de începerea turneului.

Cel mai recent meci al lui scoţianului a fost într-un meci demonstrativ de un set împotriva lui Roberto Bautista Agut, la Abu Dhabi săptămâna trecută.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel