Aurora Liiceanu: Strategia de afirmare a homosexualilor, prea agresivă

aurora-liiceanu dece
aurora-liiceanu dece

Psihologul Aurora Liiceanu a apreciat, vineri seara, la Digi24, că homosexualii aleg să se afirme într-un mod prea agresiv, punctând că ar fi de preferat ca persoanele care se simt atrase de persoane de același sex să fie mai discrete.

Discuția doctorului în psihologie cu moderatorul Luca Niculescu s-a purtat în contextul modificării articolului 48, alineatul 1 din Constituție, care va presupune că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consfințită între un bărbat și o femeie”. Totodată, chestiunea căsătoriei și uniunii civile dintre homosexuali este din ce în ce mai aprig dezbătută, unele propuneri în acest sens fiind înaintate de legislatorul Remus Cernea.

”Și aici trebuie să facem o diferență. Peste tot lumea artistică este asociată cu această problemă, nu lumea politică sau academică. Problema care mi se pare importantă este că vorbim din perspectiva profană. Contează faptul că strategia lor de afirmare, a homosexualilor, este pentru omul de pe stradă prea colorată, prea agresivă și, nemaiexistând nicio pedeapsă penală, ar trebui să fie mai discreți decât o fac astăzi. Orice gând de acesta generează o întreagă lume de probleme. Ce mai faci cu soția ambasadorului? Pui doi bărbați să reprezinte un stat?”, a declarat Aurora Liiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel