Aurelian Temișan, petrecere ATIPICĂ, alături de fani. "E un moment ISTORIC și pentru mine!"

Aurelian Temișan
Aurelian Temișan

Aurelian Temișan a decis să-și sărbătorească ziua de naștere altfel în acest an. 

Aurelian Temișan își face ziua live, cu fanii! Juratul de la "Te cunosc de undeva" pune la cale cel mai tare concert online pe data de 3 iunie, chiar de ziua lui. "E un moment istoric și pentru mine! Acum toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!"

Artiștii se "pliază" cum pot mai bine vremurilor pe care le traversăm acum. Având în vedere că este incertă reînceperea spectacolelor și a concertelor cu public numeros, s-au găsit soluții rapide pentru a presta totuși în fața fanilor nerăbdători. Aurelian Temișan este unul dintre artiștii care va concerta live, online, pe data de 3 iunie 2020, chiar în ziua în care va împlini 48 de ani, începând cu ora 20.45. Aceasta este o premieră chiar și pentru juratul emisiunii "Te cunosc de undeva", care în 30 de ani de carieră a cântat și încântat publicul pe marile scene de la noi, se arată într-un comunicat de presă. 

Ce spune însă Temi despre concertul online de ziua lui, organizat prin platforma vStage.ro?

"E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care le cânt.

Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul "Chicago", pe 3 iunie... Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând! Nu va mai fi ca la o sală de spectacole în care mulți se bat pentru primele rânduri, în special pentru primul rând, să fie aproape de artist și de pulsul scenei, ci fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel!", a mărturisit Temișan, cu emoții pentru acest concert.

Cât costă biletul la concertul online "Aurelian Temișan LIVE...de ziua mea"?

Concertul se va desfășura pe platforma vStage.ro, biletele se gasesc pe iabilet.ro, accesul este online, iar prețul unui bilet la spectacol este de 45 de lei.

În mailul pe care îl primești de la iabilet.ro, vei găsi un link - "Vezi online". La ora de începere a evenimentului, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul acela și vei fi redirecționat către pagina de vStage a evenimentului unde te bucuri de concertul LIVE.

Aurelian Temișan este una dintre cele mai iubite voci masculine din România, ce își face remarcată prezența în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care le depune.

Cu o voce greu de confundat, debutând ca și cântăreț de muzică ușoară, pe scena festivalului Mamaia în 1989, și-a depășit zona de confort, devenind un artist polivalent. Pe lângă numeroase concerte şi albume de studio, printre reperele unei cariere de succes se numără: apariţia în dublu rol în filmul artistic "A doua cadere a Constantinopolului" (1993), rolul Bill Flynn din faimosul musical "Chicago", pus în scenă la Teatrul Naţional din Bucureşti, personajele interpretate în serialele TV "Secretul Mariei" (Antena 1), "Cuscrele" (National TV), "Clanul Sprânceană" (Antena 1) şi prezenţa în juriul foarte popularului show TV "Te Cunosc De Undeva."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel