Aurelian Bădulescu taie în carne vie după petrecerea din Herăstrău: RETRAG toate autorizațiile

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a revoltat după ce zeci de tineri au petrecut ieri noapte într-un club în aer liber în Herăstrău, fără să respecte nicio regulă a strării de alertă.

Oamenii au consumat băuturi alcoolice, au stat la terase în grupuri mari, au dansat, în timp un DJ punea muzică. Din cauza vidului legislativ, jandarmii veniți la fața locului nu prea au avut ce să facă. Dar patronii clubului nu vor scăpa atât de ușor. Viceprimarul Capitalei a anunțat că va face verificări și va retrage autorizațiile.

„Ce putem noi la momentul acesta să criticăm și probabil că mâine (duminică - n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiți ai sorții, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de polițiști care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, acești șpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim și alt tratament.

Trebuiau să aibă bunul simț să-și țină vesela și mesele puse deoparte. Se consideră niște oameni care au influență asupra autorităților, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizațiile”, a precizat Aurelian Bădulescu, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel