Augustin Zegrean, în fața clubului Colectiv: A fost infernal

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a depus, marţi, în faţa clubului Colectiv, o coroană de flori din partea instituţiei, subliniind că incendiul de pe 30 octombrie, în urma căruia 60 de persoane şi-au pierdut viaţa, a reprezentat un lucru infernal, iar lumea trebuie să ţină minte cele întâmplate, ca să nu se mai repete. 

'Am văzut ce s-a întâmplat aici cu adâncă mâhnire şi tristeţe. Nu ştiu cum e posibil să se întâmple aşa ceva. Este neglijenţă, nu ştiu ce să zic. Nu vreau să zic, pentru că apoi se spune că m-am pronunţat. Este un lucru îngrozitor care s-a putut întâmpla, o dramă, o mare dramă pentru toată ţara asta, pentru tot neamul nostru. Pentru părinţii lor. Oameni tineri... putea să fie şi băiatul meu aici. Are 24 de ani şi merge prin cluburi. Puteam să fiu şi eu. Îmi place rock-ul şi mă duc în club, nu vă spun în care', a declarat preşedintele CCR.

El a precizat că CCR a dorit să îi omagieze pe tinerii nevinovaţi care şi-au pierdut viaţa, în contextul în care marţi este Ziua Constituţiei României.

'Aici au murit atâţia oameni nevinovaţi. Astăzi este Ziua Constituţiei şi am vrut într-un fel să îi omagiem. (Coroana - n.r.) este din partea Curţii Constituţionale, nu este a mea, pentru ca lumea să ţină minte, ca să nu se mai repete astfel de fapte. (...) Cum adică să te duci la spectacol, să te duci să te relaxezi, să te distrezi şi să mori acolo? Este infernal. Trebuie să ţinem minte asta', a spus el.

Augustin Zegrean a depus o coroană din garoafe albe şi roşii, pe a cărei panglică tricoloră scrie: 'Veşnica lor pomenire'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel