Augustin Lazăr, replica dimineții în așteptarea anunțului ministrului Justiției

Rodica Mitu / 24 oct 2018 / 08:18 Salveaza PDF Comentarii
Augustin Lazăr
Descriere foto: Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa miercuri, de la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general. Miercuri dimineață, Augustin Lazăr nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor care îl așteptau de la primele ore.

„Așteptăm întrebările la biroul de presă", a fost replica oferită de procurorul general Augustin Lazăr.

Evaluarea lui Lazăr a fost demarată în data de 25 august de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, după ce protocolul încheiat în 2016 între Parchetul General şi Serviciul Român de Informaţii a fost făcut public. Tudorel Toader este așteptat să anunţe miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general, nefiind exclusă nicio variantă.

Amintim că prima dată când Tudorel Toader a vorbit despre evaluarea lui Augustin Lazăr a fost într-un interviu la DC News. Se întâmpla pe 31 iulie.

„Vă dau însă un răspuns de principiu, general valabil: pentru oricare dintre noi, vine o vreme în care este supus evaluării!", a transmis Tudorel Toader la DC News.

Întrebat dacă Augustin Lazăr urmează să fie supus evaluării, ministrul Justiției a adăugat la acel moment: „Mă repet, mă citez. Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24