Augustin Lazăr, proces amânat. Când se va relua

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului procurorului general Augustin Lazăr cu Ministerul Justiţiei. Când se va relua. 

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului procurorului general Augustin Lazăr cu Ministerul Justiţiei pentru data de 2 aprilie. Hotărârea a fost luată după ce avocatul procurorului general a depus o cerere de amânare, motivând că tot marţi are o altă cauză în care-l reprezintă pe Augustin Lazăr la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"În dosarul Lazăr vs. Ministerul Justiţiei, la termenul de judecată de azi, Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea apărătorului lui Lazăr şi a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 02.04.2019 ora 11,00", a informat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Pe 2 noiembrie 2018, procurorul general Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba Iulia, oraş în care îşi are domiciliul, o acţiune în contencios-administrativ prin care cerea suspendarea procedurii de revocare a sa din funcţie, demarată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Augustin Lazăr a mai cerut suspendarea executării actelor care stau la baza emiterii propunerii respective, inclusiv a raportului privind activitatea sa managerială.

Vezi și: Lazăr, anunț candidatură. Toader, imagine pe Facebook: Nicio asemănare nu este întâmplătoare

Toader, primele declarații despre candidatura lui Lazăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel