Augustin Lazăr, plecat din ţară în plin scandal

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Augustin Lazăr efectuează o vizită în străinătate în plin scandal provocat de decizia ministrului Toader de declanşare a verificării activităţii sale. 

Augustin Lazăr a plecat într-o vizită externă în Africa de Sud, acolo unde va sta timp de opt zile, anunţă Antena 3 în cadrul emisiunii "News magazine". Potrivit sursei citate, Lazăr a plecat însoţit de prim-adjunctul Laura Oprean şi de şeful secţiei militare din cadrul Parchetului General, Gheorghe Cosneanu. 

Cei trei au plecat în Africa de Sud vineri, iar acolo vor participa la o conferinţă. Deplasarea sa vine în contextul în care în această perioadă se desfăşoară evaluarea pe care o face ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Totodată, se află în lucru dosare importante la Parchetul General, inclusiv la secţia militară: dosarul protestelor, dosarul pestei porcine, fiind aşteptate noi audieri la Parchetul General. 

Săptămâna viitoare  vor ajunge la Bucureşti şi reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, anunţă sursa citată. Augustin Lazăr va fi singurul oficial din cadrul sistemului de justiţie care va lipsi de la aceste întâlniri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel