Augustin Lazăr, declarație de avere. Marius Pieleanu: Poate să trăiască și cu 300 de euro

Vlad Manolache / 20 iul 2018 / 18:38 Salveaza PDF Comentarii
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu are o explicație privitoare la modul în care procurorul general al României a reușit să trăiască dintr-o sumă foarte mică după ce și-a donat aproape toate veniturile.

Declarația de avere al procurorului general al României arată faptul că și-a donat aproape toată suma copiilor săi. La întrebarea referitoare la câți bani i-au mai rămas lui Augustin Lazăr să trăiască, sociologul Marius Pieleanu susține că, în contextul actual, este suficientă și o sumă de 300 de euro pe lună.

"Rupe toate invitațiile la ambasade seara la cină"

"Un procuror general poate să trăiască și cu 300 de euro pe lună pentru că transportul nu îl costă pentru că are mașină de serviciu cu șofer, cazarea nu îl costă pentru că are casă de protocol în care sunt achitate toate cheltuielile, mâncarea nu îl costă pentru că decontează pe protocol și rupe toate invitațiile la ambasade seara la cină. Pentru ce să dea bani? Pe apă. Vorbesc foarte serios. Nu e nimic ieșit din comun că din toată suma pe care a luat-o a dat 90% la copii. Păi cui să o dea, la străini? (...)Eu sunt convins că procurorul general și-a făcut foarte bine declarațiile de avere", a declarat sociologul Marius Pieleanu la Antena 3.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24