Augustin Lazăr, declarație de avere. Marius Pieleanu: Poate să trăiască și cu 300 de euro

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu are o explicație privitoare la modul în care procurorul general al României a reușit să trăiască dintr-o sumă foarte mică după ce și-a donat aproape toate veniturile.

Declarația de avere al procurorului general al României arată faptul că și-a donat aproape toată suma copiilor săi. La întrebarea referitoare la câți bani i-au mai rămas lui Augustin Lazăr să trăiască, sociologul Marius Pieleanu susține că, în contextul actual, este suficientă și o sumă de 300 de euro pe lună.

"Rupe toate invitațiile la ambasade seara la cină"

"Un procuror general poate să trăiască și cu 300 de euro pe lună pentru că transportul nu îl costă pentru că are mașină de serviciu cu șofer, cazarea nu îl costă pentru că are casă de protocol în care sunt achitate toate cheltuielile, mâncarea nu îl costă pentru că decontează pe protocol și rupe toate invitațiile la ambasade seara la cină. Pentru ce să dea bani? Pe apă. Vorbesc foarte serios. Nu e nimic ieșit din comun că din toată suma pe care a luat-o a dat 90% la copii. Păi cui să o dea, la străini? (...)Eu sunt convins că procurorul general și-a făcut foarte bine declarațiile de avere", a declarat sociologul Marius Pieleanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel